VERY ITALIAN PIZZA BREDA

VERY ITALIAN PIZZA BREDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Very Italian Pizza Breda. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 18:19 Zelfde besteld als gister toen was alles super goed. Maar helaas was vandaag de pizza koud en de tiramisu een beetje bevroren.
18 jun 2022 om 20:23 Heerlijke pizza! En vriendelijke bezorger
3 jun 2022 om 21:40 Fijn dat ze bij VIP glutenvrij pizza hebben. Jammer dat de pizza vrijwel ongebakken was. Ik heb de pizza nog 10 min in de oven gedaan en toen was het prima.
15 mei 2022 om 14:58 Goede pizza. En was goed warm
8 mei 2022 om 22:56 Zag er goed uit ,helaas was het aan de koude kant vandaar maar 3 sterren maar ondanks dat waren ze lekker ,binnenkort eens bij jullie in het restaurant eten !
8 mei 2022 om 0:09 It’s pasta, it is what it is! Calamari was really excellent though. Good delivery, food arrived still hot
7 mei 2022 om 21:11 Toen ik vroeg of mijn tortellini net iets anders kon, deden ze het. (dit hebben ze eigenlijk altijd wel gedaan en ik bestel vaak). En ik was blij dat de chocolade taart terug is!
6 mei 2022 om 7:07 Asked for a different kind of pasta and they did it, fast and good
3 mei 2022 om 11:06 I will NOT order pizza or salad anymore !
19 apr 2022 om 21:41 Heerlijk hoor! Zoals ik gewend ben van VIP. Ik was al klant in Den Haag. Nu ook in Breda.
14 apr 2022 om 8:24 Pizza was al koud bij aankomst
9 apr 2022 om 19:48 Heel weinig spaghetti voor de prijs en de sauce leek meer op soep. Pizza lag erg veel olie op.